VEČERNÍ HOVORY ŽIVLů

VEČERNÍ HOVORY ŽIVLů

Anotace: ...v horách.

Večerní hovory živlů
*********************

Děkuji nebi,každou chvíli,kterou mám.

Děkuji dešti,že mou hlavu vláhou skrápí.

Děkuji zemi,jak sladce,jak Ty,mě objímá.

Děkuji Tobě,i když mě občas trápíš.
*************
Lehkou fascinací zmámen ze společných chvil,
z kouzla faktu-jsme oba dospělí!!
Strach z výšek adrenalin přeplatil.
To jsoucno chromem legovaných ocelí

dokáže zranit,v jednom život chránit jen.
Život Tvůj dává mé existenci řád.
Víra má v Tebe ztvrdla na kámen,
tak neochvějná ve svém bytí,napořád...
Autor Skywalker, 14.03.2005
Přečteno 431x
Tipy 2
Poslední tipující: šuměnka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Má Víra v Tebe
Má Víra v cokoli
/ procházíš nebem
a tam nic nebolí /
to tady na zemi se divně zápolí...

24.11.2010 03:58:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí