Neco jak ...

Neco jak ...

Anotace: ......

Něco jako nepatná vůně páleného dřeva
Jednou v zimní pátek odpoledne
Něco jako tichý výkřik ženy noci jedné
Jako světlo slunce před západem
Padající zleva

Něco jako ve tmě čekající ústa
Co jiná hledající ústa našla
Něco jak nevěra co moc daleko zašla
Jak ranní ticho na půdě
Něco jak mlha hustá

Něco jak úsměv v cizí tváři
Nebo jako rty chutnající po vínu
Něco jak pohyb ruky ke klínu
Něco jak první chladné ráno
Koncem září

Něco tak blízko …….


http://www.youtube.com/watch?v=EI6272yys7I
Autor Blazius, 08.08.2017
Přečteno 361x
Tipy 6
Poslední tipující: Dreamy, Kapka, hanele m., Mácha
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jdu si poslechnout...:-)

01.11.2017 06:29:16 | Dreamy

příjemný hlas

08.08.2017 22:26:06 | hanele m.

Prima mě se líbí.... Jen dopsat hudbu ...

08.08.2017 22:14:15 | Mácha

Díky. A hudba je právě na tom odkazu dole :-).

29.08.2017 22:05:54 | Blazius

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí