Tanečnice na pípě

Tanečnice na pípě

Anotace: vábení lýtek :-)

bílý prsa na ramenou
oči plný rybníků
s leknínama
bolest v lůně
unavený slunečnice

zaštípaný křídla
marinuje
před půlnocí
v prázdnym kelímku
od zlatý husy

líbí se mi
přísahám zas
do planejch
jabloní
Autor Hugo Ramon, 09.08.2017
Přečteno 248x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, Ruda Štola
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí