mYNDRÁCi

mYNDRÁCi

Anotace: čílení do větru :-)

jednotlivec
se musí
podřídit celku

vlastní cestičky
jsou pro společnost
nebezpečné

konečně se už zařaď
proč nemůžeš být
jako ostatní

pro Boha
co tomu řeknou lidi?
Autor Hugo Ramon, 11.08.2017
Přečteno 249x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí