Růžoví spáč

Růžoví spáč

Pravdu díš
Ty jenž spíš
Však až se probudíš
Něco uvidíš

Růžoví sen
Jak mlha se rozplyne
A bílí den
Temnotou oplyne

Mluvils o kráse světa,
růžový spáči?
Však za světlem je temnota
A falešní hráči
i jiní sráči
Pak divíte se že radši,
jsem sám

Svět je jak jablko
Šťavnaté sladké
Však málo kdo ví
Že jadérko hladké
Kianid skrývá
Autor Alexander Barnibil, 13.08.2017
Přečteno 376x
Tipy 3
Poslední tipující: Ruda Štola, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

v jednom jadérku ho snad není tolik aby otrávil básníka? :-))

13.08.2017 12:33:56 | Iva Husárková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí