Kto

Kto

Anotace: je kto?

Kto si? Či si tiež vyvolená
s hviezdami v očiach ako mám ja?
Vo hviezdnom prachu po kolená
brodiac sa, sĺnc ťa neomámia

pálivé bozky planých sľubov
čo z rohov nesplnených prianí
sypú sa, z ohnísk sŕdc, kozubov
zákutí vášní, z prázdnych dlaní

očakávaní prísne tajných
ak si sa s ním nikdy nestretla
zo záznamov snov obohraných
násobkami rýchlosti svetla

vyleť do výšok, ak máš na to
zbohatlík nie som zazobaný
všetko, čo skvie sa, nie je zlato
zo zlata kľúč od hviezdnej brány

nie je.. ten, čo to vedel prvý
hovorí ti to sotva preto
nad zlato soľ, či kvapka krvi
je, ak si slaná, sladká detto
Autor Petbab, 13.08.2017
Přečteno 243x
Tipy 2
Poslední tipující: Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí