Stíny města našeho

Stíny města našeho

Anotace: ...

Ulicí je cítit plíseň, a vidět pouze pára.
V pajzu na rohu starý alkoholik, kterého doma čeká stará.
V malé slepé uličce za rohem, někdo se zbraní je v obchodě.
Každý v této čtvrti se už do toho zamotal.
Alkohol nebo drogy, každý to už okusil a ochutnal.
Mezi tím vším ztracená generace, proplouvá životem velmi hladce.
V ulici si hrají děti s drogamy, a zkouší jak moc je to omámí.
Barabyzna na konci ulice, obývaná je velice.
Bezdomovci dělají oheň na louce, pálí kabely a zahřívají si ruce.
Ulice dláždí špína a strhla se bitka o doušek krabicového vína,
Pouze živého čeká výhra.
Autor Hůdy, 14.08.2017
Přečteno 384x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

stará višňovka? whiskey? becherovka? safra to bude radosti promiň blbnu líbí :-))

15.08.2017 06:27:24 | Iva Husárková

Tak aspoň někomu :D :)

15.08.2017 14:22:24 | Hůdy

:-))

16.08.2017 06:10:47 | Iva Husárková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí