PosteLka

PosteLka

Anotace: pískání bez dechu :-)

neprosím srdce
Běž se pást!
nedotýkám se
opuštěných řas
marně zkouším
chytit drzej vítr
co odnáší čas
kdy jsem tě mohl
něžně zraňovat

neskřípu hubou
do osiřelých brázd
nepíšu dlouhou
rudou tuhou
TKLIVEJ ŽALOZPĚV
neklečím na hrachu
netrčím v pelechu
za poslední stuhou
netrojčím s druhou

i když bych řval
s chilli chutí
(žádný breky)
do plnejch tribun
uražený skřeky
kácím se do trávy
usínám
snad nechytnu
blechy
Autor Hugo Ramon, 15.08.2017
Přečteno 314x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, zdenka, Fany
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí