Pramen štěstí

Pramen štěstí

Anotace: Kde se štěstí ukrývá

V hlubokých lesích,
kde stříbro rosy,
poháry plní.
Kde místo vosy,
bzučí si čmelák vesele.
Kam pavoučí nitě,
spřádá a tiše píše,
všemocná ruka života.
Tam hledám štěstí,
je v malé tůni,
pohlédnu blíže,
je hluboká, natáhnu ruku,
voda se zkalí,
v ní vše se náhle zrcadlí,
tam vidím sebe,
svět malý, je jako na dlani.
Budu-li hledat, všechno prý najdu,
budu-li plakat, vše zabolí,
prý život vidím jako mapu,
prý se vše jednou zahojí.
Tak hledám štěstí,
někde prý kvete,
čtyřlístek v dlani mám,
synek jej našel
u domku přece,
mami podívej něco mám...
Autor lesní víla, 16.08.2017
Přečteno 292x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, bogen, Mácha
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pravá víla
Tohle můžu ....
Mám podobný ... Les.... Houby ... Dům....
Pěkný....líbí...

16.08.2017 17:32:33 | Mácha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí