13 2/3

13 2/3

Anotace: .

5
6
7
8






5.

položím si hlavu na stůl
a uteču
odříznu se od světa vzdálím se zapomenu
že už ty co na mně nezůstali čekat
již nikdy nikdy nedoženu





6.


utíkám a rozpadám se v prach
zabil jsem vše co jsem měl v sobě rád
už nestíhám nedýchám vláčím stín po zemi
v prachu
a strachu
přicházím o sny
v každých dveřích cítím cizí štěstí
nechuť dívat se z příma do slunce
žiji teď s nimi
zůstanu s nimi pokud to jinak nebude
mám novou hlavu
nový cíl
ale vše se mi stejně vrací
jen mě nenechávej dlouho o samotě
mezi šváby a tygry
bojím se nocí
které nic nepřinášejí



7.


nesestavil jsem mrtvé tělo nebyl jsem dítě které pláče
nehodil jsem se přes palubu
stále se potápím s celou lodí
a bojím se jak to dopadne

někdy v sobě
cítí ztracené
všechny zabité

neutíkej uteču já
cítíš to samé co já nebo už se na to tak nedíváš
chci to ještě jednou zkusit
vrátit se v čase do míst kde jsem už byl

a pak se znovu nechat zničit
už bych to podruhé nepřežil




8.


tma nás dělá mladšími
ve vodě ke dnu klesají
pozůstatky kdysi velké naděje
neopouštět znamená zůstat ale
už to tak necítím
utíkám před sebou a jsem už na prach rozemletá minulost

lidé se vlní a posouvají neustále vpřed
do nikam
bez nikoho naoko spolu ale prázdně
věří že je to tak správně

že být leguánem zachrání deštné pralesy
a záhadná síla přispěchá na pomoc hladovým dětem
ale ty děti musely zemřít
a budou muset umírát
dokud nezemřou
Autor CoT, 16.08.2017
Přečteno 301x
Tipy 10
Poslední tipující: ZILA78, bogen, Ruda Štola, Frr, Avola, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí