13 3/3

13 3/3

Anotace: .

9.
umřít musíš narodit se taky musíš
musíš všechno
musíš všechno ztratit
všechno co jsi měl všechno co jsi znal
všechny co jsi chtěl vše co jsi kdy vzal
musím zapomenout všechny jizvy
které jsi mi udělal


10.
nedokážu už nic říct
jsem prázdný položený a přejetý
na samotě postavený dům bez místností
bez oken a bez dveří
vím že už jsem všechno prohrál
ale pořád hraju
dál a dál to táhnu
stojím si za zády a ukazuju na sebe prstem
a ti kteří se nikdy z místa nehli
teď pomáhají nakládat mrtvé a raněné
a sebe pak taky

11.
zaběhlí psi hledají k ránu místo kde by nocovali
požírají krysy a krysy požírají psy
tupé masy lidí se valí přes sebe
živí ale stejně už je to jedno
za zdí se nedá dýchat
nedá se tam nadechnout
puch mršin a mračna much
ruch mrtvého velkoměsta
na věži kostela už nikdy neodbije pátá
ani šestá
a na poli mezi stromy roste poslední a osamělá

živá




12.


zrovna když to všechno přicházelo
zůstal jsem ležet na silnici přejetý a mrtvý
do života se mi neserte
chtělo se mi křičet
ale už to bylo zbytečné
zůstal jsem zase jen sám se sebou
rozmetaný pod koly tatry osm set patnáct
zabíjet děti je špatné
nedal jsi přednost na přechodu pro chodce
zůstalo to po tobě
je těžké smířit se se světem který už ti nepatří
a ovládají ho jiní
ti lepší a víc zvířecí

myslím na zadní kolečka
tam kde jsem měl mít zařazenou jedničku
zůstala navždy zpátečka
jo
fakticky zpátečka
Autor CoT, 20.08.2017
Přečteno 297x
Tipy 5
Poslední tipující: Philogyny1, Avola
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí