Zamysleni

Zamysleni

Anotace: .....

Tise sedim smraka se noc pomalu prichazi

V byte je ticho jen slyset tikot hodin nad hlavou

a svetlo obrazovky pocitace do me tvare sviti


Myslenky moji hlavou probihaji

Co bude zitra co bude dalsi den

Co ceka me v zivote mem

Bude stale stejne prazdny a smutný

Budu se jeste nekdy smat a radovat z dalsiho dne ,ktery prijde

Ci neustale ve smutku a depresich utapet svoji dusi necham


Kazdy den o samote hledet z okna

Sledovat stoupani dymu z cigarety

Hledic na mesic a doufat v blizkost druheho cloveka

Jehoz usmev rozehreje smutek na me dusi


Co bude dál ,to se ptám?

 

Autor FairyLAdy, 23.08.2017
Přečteno 475x
Tipy 5
Poslední tipující: Iva Husárková, Mácha, zdenka
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

súhlasím so zdenkou - čo má prísť príde v pravý čas

25.12.2017 14:52:39 | annav

jestli bude lip se uvidi casem

23.08.2017 21:41:47 | FairyLAdy

Jo taky myslím že bude líp...

23.08.2017 21:29:13 | Mácha

Odpoved prijde ... uvidis ... pak vykrocis ... usmev.z

23.08.2017 21:18:55 | zdenka

hmm uvidim necham se prekvapit

23.08.2017 21:42:14 | FairyLAdy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí