Propustka do pekel

Propustka do pekel

Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=PsEf6GwlDkg

Žádné výčitky
na ty už je pozdě
stále mi však zůstává
vůně tvého parfému v nozdře
naše velké tajemství
ukryté v pandořině pouzdře
hluboko pod zemí, pod srdcem
stavíme si svůj soukromí ráj
no tak jablko pokušení
klidně si dál zraj
 
Žádné city
vždyť dali jsme 
je někomu jinému
začali jsme psát řádky
složitého příběhu
kde se neodpouští
a zatlouká se pravda
tvé rty jsou jako droga
jen nevím kde vezmu
čas a výmluvu na další dávku
 
Žádné vyhlídky
do budoucnosti
pošlapali jsme lidské ctnosti
důvěra, věrnost
jsme národ lhářů a snílků
jak studny v poušti
čekáme až nás někdo objeví
vše dáváme v sázku
snad to stojí
za ty společné chvíle souznění
 
Žádné naděje
my už máme dveře
do nebe zamčené
jsme smilníci touhy
nikdy ještě nebyl
týden tak moc dlouhý
a chuť na něčí rty
tak nezkrotná, neodolatelná
zdáš se mi být tak vzdálená
a přitom si tady za rohem
 
Žádné bezpečí
je jen otázkou času
kdy to někdo objeví
pak již bude pozdě
na to rvát si vlasy
měli jsme se potkat 
když byly jiné časy
cesty se mohli dříve protkat
připadám si jako společnosti odpad
však zakončí to nevyřčené
.
.
.
chci co nejdříve tvé rty ochutnat
Autor cursed_lower, 24.08.2017
Přečteno 399x
Tipy 10
Poslední tipující: Týna, Frr, Cappp, Kett, VEDz RVAHEs, Pavel Vlček
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...sám mám naději v agapé setkávání se...:-D*

25.08.2017 22:09:43 | Frr

Jak by to končilo, kdyby tam bylo "žádné chutě" ... hmmm to by bylo peklo.

24.08.2017 22:12:43 | VEDz RVAHEs

já už o vás vim... a zatím další čtyři tady...herdek, asi napíšu anonym, jaká je tvoje adresa?

žádnej odpad, jen jsi šláp vedle, no. To bychom byli odpad celá společnost. Ale ber ohledy na city tvé trvalé partnerky.

24.08.2017 21:04:16 | Slav Milo

všechno je už jinak. a je to tady dané s odstupem přes půl roku

07.09.2017 21:04:47 | cursed_lower

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí