Horem pádem

Horem pádem

Anotace: Kdysi byla jsi moje topka  Lituji toho kdo tě potká  Potkat tě j...

Kdysi byla jsi moje topka 

Lituji toho kdo tě potká 

Potkat tě je příhoda trpká 

Stala se z tebe falešná mrcha

 

Prý jsme stále kamarádi

Čas nemilosrdně pádí

Kdysi měli jsme se rádi

Naše slova jsou studená sprcha

 

Děláš vše aby tě lidi litovali 

Aby tě chlapi milovali 

Jen aby tě do budoucna dotovali 

Čekám až ta tvá nátura vyprchá

 

Jednou na to přijdeš 

Že to co děláš je přítěž

Stavíš si ze lží věž 

Ze které se těžko prchá

 

Kdy to konečně pochopíš 

Život není takový jak si myslíš

Není vše tak jak si myslíš že víš 

Hodně lidí tě ze života vynechá

 

Už nejsi prosím málé dítě

Jsi černá vdova co natahuje sítě

Skončila jsi sama kvůli debilitě

Jsi vyskákáná jako blecha

 

 

Autor Dědek, 26.08.2017
Přečteno 349x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, Bludimíra
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí