Souhvězdím divů

Souhvězdím divů

Anotace: ...

Mapu noční oblohy,
co nikde nezačíná
a nikde nekončí.

Jsi vzdáleným souhvězdím,
obrazem, z něhož vykvétá ranní šero,
divem, na který nelze dosáhnout.

Tvé světlo mě hladí
a já se bojím toho,
že mi jednoho dne přestane svítit.
Ne toho, že Tě mám rád a nemůžu mít.
Autor Aesculin, 26.08.2017
Přečteno 340x
Tipy 7
Poslední tipující: bogen, Jin&Jang, KeepTheFlameBurning, Kett, Nikita44, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí