Liter

Liter

Anotace: A jeho svět

Už mě nebaví mít víc tipů než sám rozdám,
A už mě nebaví snažit se zalíbit těm literským vosám.
Liter je podsvětí poetiků, kteří mají literaturu jako politiku.
Ovlivněn hudbou a životem mezi alkoholiky,
A na literu mezi samými melancholiky.
Nejdřív pochop mé myšlení,
A pak mě hodnoť jako špatné umění.
Jen vydrž další špatná báseň už se blíží,
Ale smůla, žádná můza, ta mi cestu kříží.
Zase nechápeš?
Tak pochop. Chci být jen vzor pro mládež.
Tak pochop, než se se mnou spřáhneš.
Autor Hůdy, 27.08.2017
Přečteno 447x
Tipy 4
Poslední tipující: Frr, Kikulinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mládež, to jsem já!

05.10.2017 20:10:55 | Pétík

obávám se, že mládež Tě obejde..tak nikam nepospíchej..zůstaň si svůj...:-D*

05.10.2017 19:37:34 | Frr

Tak to je dobrý, jsme na tom stejně :D

05.10.2017 19:33:28 | Kikulinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí