Zkouška sirén

Zkouška sirén

Anotace: .

jeden dýchal druhý vydechoval
zapadalo slunce za obzor a vzdušná rána chladná
bez zápalu bez duše
teprve čekala na své odtajnění

věnovali jeden druhému olovo do břicha
jako děti se na to dívali
z vysokého stromu
když byla tma a jen záblesky zbraní
působily dojmem bouřky

každý ze všech chtěl být svobodný
ale pálili vlajky
tím nejhorším možným způsobem

tančí a hraje své opatrné písně celý šmoulí unprofor
a všechno kolem jde do hajzlu
Autor CoT, 30.08.2017
Přečteno 321x
Tipy 11
Poslední tipující: bogen, Jort, Nikita44, Ruda Štola, Iva Husárková, Philogyny1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí