Zlobilo, zlobilo

Zlobilo, zlobilo

Anotace: ...

Křičí, láteří,zběsile lítají
a nedaj pokoj...
Chvíli se na celé kolo smějí,
pak zase svádí lítý boj...

Zopakují každé tvoje slovo,
jako velkou legraci,
neuměj si nazout bačkory,
na všechno mají jenom negaci.

Zuby mě bolí,
ten zas na stole stojí,
teď na posteli visí,
to mě snad zničí...

Lítají sem a tam,
tady vodu si pustí,
všude ji roznesou
a s jakou bezelstností...

Asi mám vážně dost
a je teprv po druhé hodině půl
hlavně ať neskočí
z té postele na stůl...
Autor tmavovlaska93, 31.08.2017
Přečteno 334x
Tipy 2
Poslední tipující: Bufik, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí