V SEBE

V SEBE

Anotace: ...

Kroky zoufalstvím se lomí.

Vím to, včera šel jsem jím.
Obrys možná v hloubkách utajím,
ale oči … oči pálí příliš silně
na to, abych neomylně
nechal v sebe nahlédnout.
Na tu skládku zpřetrhaných pout,
na ty břehy bez mostů a lávek.
Času vděčný za přídavek,

ateista bez svědomí.
Autor AXXXIS, 01.09.2017
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí