Noc

Noc

Anotace: Náladová.

Když se venku zešeří
a den jde spát
Tma jak lehké pápěří,
jde ti dobrou noc přát

Noc na tisíc kouzel má,
však sen jich má více
V jeho objetí můžeš být,
stařena vetchá i krasavice

Můžeš se milovat, nebo se trápit,
můžeš být bohatá i lásku ztratit
Vznášet se k oblakům či padat dolu,
ve snu mi navěky můžem být spolu
Autor Psavec, 18.02.2007
Přečteno 363x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, hašlerka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná, moc se mi líbí...*:)

26.01.2011 21:27:00 | PIPSQUEAK

kouzelná

21.07.2009 22:18:00 | hašlerka

Ovlivnit ano, ale když jsou pěkné, tak proč je ovlivňovat.
Pěkné.

18.02.2007 15:04:00 | Verule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí