Ospalý sloní blues

Ospalý sloní blues

Anotace: moje prga blůzička :-)

z modrýho sametu
padaj hvězdy
do dlaní
nebreč holka

další panák
žebrá o soucit
ze spaní
nebreč holka

tvůj smích prchá
z křoví
na ranní
nebreč holka

z modrýho sametu
padaj hvězdy
do dlaní
nebreč holka

levný holky
z lesklý školky
prodaný
nebreč holka

kluci přece
stříhaj metr
před braním
nebreč holka

z modrýho sametu
padaj hvězdy
do dlaní
nebreč holka
přiznání
Autor Hugo Ramon, 07.09.2017
Přečteno 212x
Tipy 5
Poslední tipující: Iva Husárková, VEDz RVAHEs
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Slzy jsou na krásu ... a skoro každá to ví ...

07.09.2017 20:08:54 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí