Tsunami

Tsunami

Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=clkBqu_PcDM

Jako tsunami
přehnala se vlna
vášnivé vzplanutí
zakázané doteky
neskutečně krásné
chvíle společného objetí
tvé tělo tak krásně
vzrušením sténá
šeptání touhy
jsme její oběti


Jako tsunami 
přehnala se vlna 

dohnalo mě svědomí a vina 
jak vyschnutá fontána 
prázdná a přitom plna 
zážitků a krasných dojmů
nikdy by mě nenapadlo 
že se tak moc můžou 
přitahovat dvě zakázané těla
jako bys mě pořád v obětí měla


Jako tsunami 
přehnala se vlna 

neukojených tužeb 
nesplněných snů 
vnášíme si krasy 
do šedivých dnů 
nejsme již cizí tváře 
plníme stránky snáře 
dokonalé sblížení
až nebezpečné přiblížení


Jako tsunami 
přehnala se vlna 

před ostatními 
hrajeme kamarádství 
přitom víme jaka je 
ta naše nahá pravda 
naoko dobrá pověst
však touha může kvést
hlídá nás jen 
naše důvěrná hradba 


a pekelná kletba 
Autor cursed_lower, 07.09.2017
Přečteno 309x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, VEDz RVAHEs
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jako tsunami
celý život jsi
zvrhla mi

07.09.2017 21:11:22 | VEDz RVAHEs

to mě pobavilo:-D

07.09.2017 21:12:08 | cursed_lower

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí