probavit se životem k smrti

probavit se životem k smrti

Anotace: .

jeden žil druhý se na to díval
měsíc kreslil stínem papíru květy noci a
těla chladná
prázdná
bez západu slunce
stavěla mezi sebou jednu cihlu za druhou
zpíval jsem o tom všem před třemi roky na sjezdu
rozkradačů banánových republik
když byla zima a jen oheň
tišil hlad po hřejivém domově

a co pusa pro štěstí?


co všechno může být láska
když žiješ jenom ve své hlavě
svoboda slova
jsou pouhá slova
Autor CoT, 08.09.2017
Přečteno 369x
Tipy 26
Poslední tipující: Jasmin de Paris, Móny, Iva Husárková, Kett, bogen, Avola, Kapka, Amonasr, Malá mořská víla, Frr, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

posílám pusu na čelo:-)líbí

08.09.2017 23:05:05 | Avola

To si uložím Rad)š)i;)

08.09.2017 13:08:58 | Malá mořská víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí