Jsme (jen ne spolu)

Jsme (jen ne spolu)

Anotace: Lidé mají někdy rozdílné cesty na pouti životem a ty cesty buď jejich osudy opět spojí nebo zůstanou rozděleni ač v myšlenkách jsou stále spolu.

Den ode dne a vzduchem sbohem zní 

Slzy z tváře tvé k zemi padájí 

Loučíme se s úsměvem , zrcadly pokřiveni 

Naše pouta pomalu opadají

 

Tak zastav ten pláč 

Vždyť příběh nekončí

Ještě tolik toho máš

A nikdo se navždy neloučí

 

Zůstanem ve vzpomínkách 

Jakoby neodešel ani jeden z nás

Spojeni ve svých myšlenkách

S pocitem , nepoznat se šlo by vše snáz

 

Neschovávej oči smuteční

Stále je to v nás schované

Jsi stále oblohou sluneční

Vánkem co příjemně vane

Autor Dědek, 08.09.2017
Přečteno 252x
Tipy 7
Poslední tipující: Iva Husárková, FairyLAdy, Kapka, Philogyny1, Cappp
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí