Démoni vlastního světa

Démoni vlastního světa

Anotace: ... na téma které jsem nedávno četl ...

Paralyzován vlastními pochybnostmi 

Co má se opravdu stát 

Proč nejít vpřed 

A nezkusit to než se vzdát 

 

Vše začíná , když díváš se jak se vše mění

Lidé i svět kolem nás 

Již není to stejné a nejsou stejní 

Vše změnil ten čas

 

Vymlouváme se na okolí a lidi v něm 

Ale lidé mění okolí i okolnosti 

Ne okolí nemění nás , lidé mění vše 

Zapomněli jsme hledět do budoucnosti

 

Podvádíme a lžeme ostatním 

A sami  je soudíme za malé chyby 

Které jim stále předhazujeme 

Tak proč ? k čertu s tím 

 

Opravdu nestojí to za to být otrokem

Téhle doby plné chaosu bez pravidel 

Pravidla platí jen pro ty co se nimi řídí

Ale pravidla nejsou vždy zákonem

 

Kdo chce ve světě žít , plném lží 

Které nekončí , jsou pořád stejné 

Jen se změnilo další století 

Vše se mění tak jak čas běží

 

Stali se z nás démoni vlastního světa

A ti kteří chtěli něco změnit 

Ať už byly dobří nebo příliž důvěřiví 

Nakonec byly všichni zevnitř zlomeni

 

Život není pohádka 

Nemá vždy dobrý konec 

Na každého nečeká happy end

Když zazvoní zvonec

Autor Dědek, 09.09.2017
Přečteno 603x
Tipy 2
Poslední tipující: FairyLAdy, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí