Toužím

Toužím

Anotace: ...........

čas odmítá se přizpůsobit 

že prý na babu chce hrát 

a v létě stromečky chce zdobit

a kdo nehraje

to je srab

 

tak dokola kol běhám denně

a nejraději bych se vzdal 

však uvnitř cosi burcuje mě 

bych jen tak v koutě nevzlykal

 

od svítání hledám cestu

tu 

co nikdo nešlapal

a po ní sám si bez protestu

vezu život

jako král 

 

s odhodláním jež mi vlastní 

být tátou 

mužem 

člověkem 

ačkoli všude lidé cizopasní

já stále toužím 

a proto 

jsem

 

 

 

 

 

Autor James Libustka, 10.09.2017
Přečteno 341x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, Emily Říhová, Ruda Štola, Nikita44, Iva Husárková, Klára Němcová, Malá mořská víla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobré.

03.04.2024 13:44:10 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí