Návrat

Návrat

Anotace: (10.9.2017)

Hurikán v mé mysli neslyšně víří...
Mé srdce zběsile tepe...
Můj návrat domů se konečně blíží...
Stresy mé konečně sklepe...

Ty čekáš tam na mě za mořem oddaně...
Moc se mi po Tobě stýská...
Já do náruče ti padnu hned bezbranně...
Budu Ti nesmírně blízká...

Miluju Tě...
Už brzy budeme spolu... ❤️
Autor B.a.r.b.a.r, 11.09.2017
Přečteno 289x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí