NOČNÍ MODŘ

NOČNÍ MODŘ

Anotace: Někdy město voní jako ty ... milováním ...

Zrozena z šepotů v záclonách,
které tu rozvěšel dávný prach
s grácií i tíhou světů.
Ustrojena na pietu
do kovových šatů,
které u potulných katů
zapalují svíce vášní,
Městem krade se jak prostopášní,
aby siluety nahých těl
dávala očím pouze na příděl,
ať neoslepnou chtěním.

Už jen chvíli … než rozedněním
rozpustí se na pot spících.
Autor AXXXIS, 11.09.2017
Přečteno 206x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, MishaX
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí