Limita

Limita

Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=gmX-ceF-N1k

Poslední limita 
Právě padla 
Olizují mě 
Horké plameny 
Spálený maso 
Na kosti 
Končetiny ční 
Bílé stromy 
V bezvětří 
Dva padlí 
Andělé bezvěrci 
Co jsou 
Trosku zvířecí 
Rozvířili prach 
Dvou tužeb 
Rozpoutali peklo 
Několika kleteb 
Počáteční strach 
Vystřídala obava 
Z konce 
V dáli 
Zní zvonce 
Co bude 
Pak až 
To skončí 
Jak se 
Na sebe 
Budeme tvářit 
V té 
Naší práci 
Zatím je 
Vše až 
Moc hezké 
Dvě těla 
Pokušení křehké 
A vášně 
Rozpoutané a 
Tak vlhké 
Sním či 
Už jsem 
V pekle

Autor cursed_lower, 12.09.2017
Přečteno 296x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí