Celej svět je rozvášněnej papiňák

Celej svět je rozvášněnej papiňák

Anotace: a máma už hodinu telefonuje :-)

lidská bída
se žení
v oceánu
pouští
a slunce
propouští
tvůj stín

oči nám
pozřela ústa
a z nahých
kadidelnic
páchne tlustá
přepálená
krusta

běžím s kolem
vedle plotu
na nohou
jednu
malou
neposednou
botu
Autor Hugo Ramon, 13.09.2017
Přečteno 233x
Tipy 5
Poslední tipující: jondys, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí