Život je sen

Život je sen

Anotace: Je třeba ho prožít.

Probudil jsem se

Živý více než kdy jindy

Na římsu klepají kapky deště

a mě se stávat nechce ještě

 

První káva

První cigareta

Probouzím své vědomí

A … nechávám vstoupit nový den

Do své mysli

co ona si o tom vlastně myslí

 

Ranní rituál

byl překonán

vstupem do reality

Konfrontací světa a mé vitality

Zvítězil jsem

 

A je to pravda ?

Opět vtrhl jsem do života s holou prdelí

Sluníčko se za mraky raději tetelí

No tak ukaž

jak se máš

Zní mi v uších

A …

já ve svém koutečku

spřádám nitečku

svého štěstí

živého kvítečku

kterého pořád někdo chce utrhnout

 

To se nedá obejít

Tady mohu jen vyhrát

A …

nebo

Odejít

 

Zůstal jsem

a sním si dál

svůj

sen

Autor VEDz RVAHEs, 17.09.2017
Přečteno 293x
Tipy 14
Poslední tipující: Ruda Štola, Nikita44, Akyš, Amonasr, adaj, Kapka, Frr, Philogyny1, Tulačka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

E=mc2, lásko moje...(to je název knihy)... :)

17.09.2017 09:32:50 | Philogyny1

Já jsem své E
a mám k sobě vše potřebné ...

17.09.2017 18:21:29 | VEDz RVAHEs

Ale nejraději bych byl E
pro všechny potřebné

17.09.2017 18:23:09 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí