Rána

Rána

Anotace: ...

Rozbité srdce krvácí v dlani,

na střípky ledu roztříštěné.

Jej drží bílé ruce, bledé,

div střepy kůži neporaní.

 

Srdce žije, tepe v dechu,

člověk vyrval si jej z těla.

Naděje dávno odletěla,

není po ní vidu, slechu.

 

Člověk s dírou v hrudi stojí,

očima hledí do dáli,

kde dříve děti výskaly,

teď každý se jít bojí.

Autor Klaudie Wolf, 17.09.2017
Přečteno 258x
Tipy 6
Poslední tipující: Rebejah, Kapka, Ruda Štola, Nikita44, Frr, banan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí