Identifikace

Identifikace

Anotace: ...

--- Identifikace ---

 

 

Kým jsem?



Ponořený v hlubinách své duše bez dechu,
vidím budoucnost svých dalších dnů.
Vidím svit slunce a cestu bez prachu,
převozníka co ztratil člun v přístavu...


Osobou co ztrácí lidský cit.
Jsem člověk co rouškou tmy je skryt.
a co když jehlou co ztrácí se jí niť...

 

 

Nebo ne?



Kým jsem?



Popraskanou mozaikou tisíce tváří.
Pochodní co v stínech září.
Jsem tím kdo v stínech zůstane...
Stín ledu co srdce zahřeje.

 

 

A ty jsi kdo?



Střípek skla nebo naděje?

Autor Adminak, 18.09.2017
Přečteno 260x
Tipy 9
Poslední tipující: Amiradi, Jort, Kapka, Iva Husárková, Ruda Štola, ZILA78
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí