smutek

smutek

Anotace: To co jsi mi udělal, pro to nemám slova odpuštění. Moje srdce jsi na tisíc kousků rozdupal. To co dř...

To co jsi mi udělal, pro to nemám slova odpuštění. Moje srdce jsi na tisíc kousků rozdupal. To co dříve bylo dnes už není. Smích ti na rtech zamrzá a jedna slza za druhou ti po tvářích stékává. Minulost ti nedává spát a vzpomínka na první lásku ti v srdci stále zůstává. Na to se prostě nikdy nezapomíná. Udělal jsi podraz, který jsem si opravdu nezasloužila, ale i přesto jsem ti po 4 letech odpustila. Čekala nás cesta dlouhá celá staletí, ale osud jí zkrátil na měsíc a 12 dní. Zbyl jen smutek, bolest a 8 měsíců odloučení. O to sladší bylo usmíření. Měl jsi šanci poslední, ale udělal jsi stejnou chybu jako rok předtím. Já vím, že tě to mrzí a že ti chybím. Ale už se k tobě nevrátím. Sice tě stále ráda mám, ale už to není stejný jako dřív. Přesto ti, ale po dlouhých letech odpuštím.
Autor kláriss, 19.09.2017
Přečteno 314x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moudré líbí :-))

19.09.2017 11:55:19 | Iva Husárková

děkuju :)

23.09.2017 12:42:21 | kláriss

:-))

24.09.2017 04:50:53 | Iva Husárková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí