Zpívej

Zpívej

Anotace: Zemsky raj to na pohled, nechme to tak..

Zpívej,
nečekej na poslech,
na potlesk.
Zpívej a hraj,
jak kdyby to bylo naposled.
Trans!
Místo očí krasohled!
Fans,
nepotřebuješ na tohle!

Zemský ráj to napohled,
nechme to tak..
Všechno udělá se samo,
zbytečně nezvyšuj tlak!
Je to tak,
rukojmích je mnoho,
ale ty se nemrač a
zůstaň pořád v poho.
Autor Andakar, 20.09.2017
Přečteno 308x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí