Balada o mlžných očích etruský krasavice

Balada o mlžných očích etruský krasavice

Anotace: moje přízemní baladování :-)

plachej světec se probouzí
jen pojď kmáne čeká bál
smírčí kříže ověnčeny dublony
jen vstupte páni jen dál
jen počestná děvka se ráda peleší

v oschlých slinách žeň otroků
jen pochoduj rytíři šumí sál
nadité obrokem jsou zřítelnice davu
hoj rozražte vrata jede sám pan král
jen počestná děvka se ráda peleší

i smělýho dravce půlnoc rozdychtí
joj hudbo hraj a hraj na šalmaj
bledá čirůvka směje se a ksichtí
než lačný psi jí křídla zlámaj
jen počestná děvka se ráda peleší

v ubrebtaných hubách tobogány ticha
od srdce kráčí tvá natržená tvář
ve sněhových kutnách usmažili ducha
tatrmani pasek a kupčíci domu Zář
děvky na dortech jsou namazány
tak si lízni mrzkej hadí rádče
chcípni barde můj navždy kosí bratře
Autor Hugo Ramon, 20.09.2017
Přečteno 212x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí