Když...mi chybíš

Když...mi chybíš

Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=kU_x44EhOSw

Když je chtíč 
víc než slib věrnosti 
do srdce bodá vina 
jak damascénská dýka 

Když je vášeň 

víc než zdravý rozum 
ztracený člověk 
co v sebe věřil 

Když je kamarádka 
víc než by měla být 
a o jejich dvojkách 
pořád potají sníš 

Když je odloučení 
jen pár dnů dlouhé 
a ty blázníš 
jak lev v kleci 

Když ti chybí 
žena co by neměla 
den bez ni, je jako bez slunce 
obloha potemnělá 

Když je vše ztracené 
ale ty jsi něco našel 
riskuješ a dáváš 
v sázku co máš 

Autor cursed_lower, 20.09.2017
Přečteno 321x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí