Listoklad

Listoklad

Anotace: .

Podzim skrz naše ústa vchází,
do žil se vlévá ranní chlad,
chci zahřát se světlem Tvého srdce,
když započíná listoklad.


// První podzimní den je tu. Tolik mi chybí Tvůj dotek.
Autor Aesculin, 21.09.2017
Přečteno 296x
Tipy 9
Poslední tipující: bogen, Pétík, Jin&Jang, jitoush, Iva Husárková, Cappp, Kapka, Mensió
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí