Ikarův paradox

Ikarův paradox

Anotace: xxx

Chuchvalce peří
Každou noc
A známá bolest
Ostrým ránem
Sám sobě spěchal na pomoc
A jednou si snad pomohl
Málem
Mrazivým vzduchem projel Vzdech
A kusy uřezaných křídel
Do stropu vleže na zádech
Jak rozložený hnací hřídel
Jediná věc - co rád by věděl
Mít křídla
Kde by asi letěl?
Autor Alisa 16, 22.09.2017
Přečteno 260x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí