Prožití minulosti

Prožití minulosti

Anotace: Bohužel jsem dnes byl v alkoholovém prožití minulosti které mi dodalo jen to jediné co znám , bolest lásky a zároveň zrada člověka mě nejbližšího

Do písně tvé jméno vkládám

Jen v očích se stále vytrácíš 

Ač vím že mnoho žádám

A ty stále jen dále mizíš 

 

Do smutku květy pokládám

Ty někam daleko se mi vytrácíš

NIc víc než tvou přítomnost nežádám

Ale ty jen na minulost narážíš

 

Jsem dál než kdy díve 

Jen tvůj hlas mi stačí

Tvé oči lehce snivé

Ač zdají se k pláči

 

Stále nechápu kudy kráčíš 

Ale té lásky se nikdy nevzdám 

I když vím že se vytrácíš 

To hlavní stále odkládám

 

Jne to zlé mi stále vracíš

To dobré si nevzpomínám

Sama ve zlé to obracíš 

Už dál to nevzládám 

 

Promiň nic víc než to být úpřimní nežádám 

Jsi blízko a přesto daleko 

Do tvých rukou náš osud vkláddám 

Opil jsem se a jsem na měko !!

Autor Dědek, 23.09.2017
Přečteno 285x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí