Părintele Arsenie Boca

Părintele Arsenie Boca

Anotace: homage

Arsenie, Tvé oko slzí
živě, jako kdysi, slaně..
Z ukřižování soudruzi
nepálí vás dosud dlaně?

kropeny jsou na památku
pro úlevu jejich taky
v Akatistu národ Matku
prosí - ať jim zvlhnou zraky

lítostí, nad tím, co tíží
ikona již lidu září
nová, slzy neublíží
uzdravují, rány zvlaží

Părintele Arsenie, dej
z nebes nám všem požehnání!
Za básní tečku nehledej
konec teprv není k mání
Autor Petbab, 23.09.2017
Přečteno 228x
Tipy 2
Poslední tipující: Amonasr, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí