Slova prorokova

Slova prorokova

Anotace: Inspirováno hudbou (oblíbený klávesák:))

Sbírka: Noční přání - hudbou ke svobodě a ještě dál


Zdvihni víko klavíru,

zahraj, o čem se Ti snívá,

vypusť loďky z papíru,

zatímco se rozednívá.

 

Tóny vylétnou k výškám,

kde se orlové prohání,

k těm bleděmodrým výškám,

které ve štěstí nebrání.

 

Hned stříbrné zvonečky,

hned bouřkové hromování,

vichr, vášeň horečky

rozeznívat do skonání.

 

Nech se svým proudem unést

do té velkolepé řeky,

Tvé poupě zvládne vykvést

na dalekém konci štreky.

 

Jedenkrát si vybavíš

první nesmělé brnkání,

až Tvé dílo zazní výš,

zítra v oblacích nad strání.

Autor Pétík, 24.09.2017
Přečteno 571x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já děkuji za čtenáře :)

26.09.2017 22:13:36 | Pétík

nádhera děkuji za stříbrné zvonečky ST :-))

25.09.2017 11:19:54 | Iva Husárková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí