Znám jedno srdce

Znám jedno srdce

Anotace: O srdcích, která jsou pustá

Sbírka: Toužím se stát

Znám jedno srdce co tváří se, že spí
ve skutečnosti však umírá a po nocích sní
je totiž pusté a chřadne víc
neboť nestačila jsi mu vůbec říct
jak moc ráda ho máš

To srdce je pusté a tajně slzí
doufá, že zas uvidí tě brzy
to srdce je pusté a potají sní
že ho obejmout chceš a do dlaní vzít

Srdce bez lásky je jak les bez stromů
nemá smysl jím jít a proto vracíš se domů
to srdce už nemá chuť bít
bez lásky nedá se žít
a tak skomírá

To srdce je pusté a nemá důvod se smát
není už nikdo, kdo měl by ho rád
to srdce chřadne a o lásce sní
že ho jednou někdo obejme a něžně políbí

A tak srdce pustlo desítky let
mezitím změnila ses a změnil se i svět
všechna přátelská srdce své lásky zná
moje jediné pořád velký sen má
o tom, že neumírá

To srdce je zahořklé a přestává i snít
bez lásky prostě nechce se bít
to srdce mi mizí a já umírám s ním
zda dá se to zastavit vůbec netuším

Když to tak půjde dál, tak nejpozději hned
pro mě s mým srdcem zastaví se svět
ale já věřím, že tam někde jsi
a moje srdce najde si
to krásné tvé

To srdce stále čeká a nechce to vzdát
pro jeho výdrž mám ho tak rád
když ale vážně to půjde tak dál
tak to bude naposled co jsem se dnes smál

A tak si čekám, o princezně sním
co je osudem mým vůbec nevím
a tak si doufám a srdce chce bít
pořád i přes slzy má svou chuť žít

A tak si hýčkám to srdce své
přes všechno stále doufám, že navždy neusne
a tak stále věřím a nechci to vzdát
že se objeví kdo bude ho mít rád
Autor osztravak30, 28.09.2017
Přečteno 520x
Tipy 4
Poslední tipující: Kapka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

určitě se objeví :-))

28.09.2017 08:52:49 | Iva Husárková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí