Biserica Sf. Elefterie Nou

Biserica Sf. Elefterie Nou

Anotace: din București ro/cz https://www.youtube.com/watch?v=u71rlVZoGeY

Nu-mi pot rupe ochii de la Tine
Maica Domnului cu Copilul Tău
grațios si imbracat in falduri pline
de mister din viața pictorului său

când aș putea să dau timpul înapoi
aș vedea pictura proaspăta mai
de catre părintele Arsenie apoi
plin de viață, ca icoana lui tocmai

nu Iți poți rupe ochii de la mine
Maica Domnului cu Copilul Tău
eu am răspuns, nu m-am putut abține
reflect îndreptat sus, e tot, ce pot să dau

Překlad:

Nemůžu odtrhnout oči od Tebe
Matko Boží, od Dítěte Tvého
oděného do řasených záhybů
plných tajemství ze života malíře

kdybych mohl vrátit čas zpět
uviděl bych čerstvou malbu ještě
kterak otec Arsenie tvoří
plný života, stejně, jak jeho ikona

nemůžeš ode mne odtrhnout oči
Matko Boží s Dítětem Tvým
odpovídám, nemůžu zadržet
pohled vzhůru, toť vše, co můžu dát
Autor Petbab, 28.09.2017
Přečteno 464x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí