Česká

Česká

Anotace: k svátku Čechům

Česká

I přes ten štěkot z venčí
nedáme se, jsme Češi!
I přes ty děsné vyhlídky
dál pějme naše písničky.

Tak jak naši předkové
na té hradbě vozové.
Budem křičet s písní na rtu:
"Čech Čechu, bratr bratru."

Nedáme se, zůstanem.
Přec ještě stále náš rod milujem.
Dokud budem vytrváme,
a otčinu svou neprodáme.

Až na to příjde, půjdem do boje.
Padne rád ten, kdo vlast miluje.
Autor lukassnajdr, 28.09.2017
Přečteno 220x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí