Stíny minulosti

Stíny minulosti

Anotace: na téma týdne blogu

Nechci žít z lítosti všedních dnů
Mám pocit, že víc se už nezvednu.
Těžké kroky životem, podlamují mi kolena
Nesu si tak svá těžká břemena
Pohřbím v zemi své lidské kosti
Snad to nejsou stíny mé temné minulosti
Utopím se v pocitech jenž skrývám
Často smutná v životě bývám
Odhaluji svou minulost vzpomínkám
Nyní svých myšlenek se dotýkám
Autor Labanda, 29.09.2017
Přečteno 444x
Tipy 3
Poslední tipující: Danger, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

stíny s námi vždy zůstanou,ale záleží jestli nás předběhnou,nebo zůstanou za námi...:-)

04.12.2017 20:00:23 | Danger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí