JSI

JSI

Anotace: Prostě je...

Jsi můj nekonečný den,
jsi můj nesplněný sen.
Jsi má touha která bolí,
jsi jak láva která hojí.
Jsi stráž co hlídá před mojí branou,
jsi kat co mě srazí jednou ranou.
jsi k mý duši nejblíž,
ty jsi v mém srdci nejvýš.
Jsi moje nejmilejší múza,
z které vyplívá má hrůza.
Já jen hrůzou trnu,
ty mi obědnáš jen panáka rumu.
Jsi jako malé opuštěné klíště,
co prvně vstoupí na jeviště.
Jsi strmá propast která zradí,
jsi moje rodina co radí.
Jsi prukopníkem lásky,
jsi život,který žiju,je krátký!
Jsi moje odpočinkové místo,
jsi všechno to co chci,víš to?
Autor Donicia, 18.02.2007
Přečteno 317x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no nevím, mi to příjde takové to typické nebe-tebe a to jaksi nemusím

18.02.2007 20:49:00 | Manik

jo taková je láska, má všechny různý podoby. A jinak k básničce - docela v pohodě, akorát mi tam občas nějaký rýmy neseděly - co se počtu slabik týče. toť můj názor

18.02.2007 19:32:00 | Floppy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí