Podzimní okouzlení

Podzimní okouzlení

Kdo jsi vím
stále, však nad tím přemýšlím,
brouzdám se mlhavými vzpomínkami,
zahloubán do chladného pocitu
z dívky zamilované do podzimu.

Koruny stromů kreslí Tvé kadeře
chlad Ti barví tváře
malůvky jsou v očích od červánků
rty řeřavé od uhlíků.

Autor Morgenstern II., 02.10.2017
Přečteno 334x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkné okouzlení.

22.04.2023 14:51:32 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí