Stoka

Stoka

Anotace: ...

Rozsypána vůle lidu
na podlaze lhostejna
v srdci jen lež a bídu
ta scéna není dojemná

všichni hasí svoje vášně
v záři duhových reflektorů
jak je lidské bytí krásné
slyšíš od Spiritů od Ektorů

hoď jí něco do pití
a budeš rázem za hrdinu
je mi z toho všeho k zblití
jak v duších máme černou špínu

nevěřme už v národ
věřme pouze v sebe
jsem z toho všeho marod
a srdce stále víc mne zebe

jak moji lidé stokou plují
s hovny přímo do kanálu
a lásku čest víru vůli
mají přímo u análů

přijde válka přijde zkáza
a lidstvo padne v zapomnění
lidstvo ta rakovina a nákaza
na té modré krásné Zemi
Autor lukassnajdr, 04.10.2017
Přečteno 276x
Tipy 4
Poslední tipující: Ruda Štola, nadejevidetsvetlo
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Čteš mi myšlenky,
už mi nejdou psát ani texty..
Je to nikdy nekončící boj z dementy,
co zapomněli na dotyk lásky..

04.10.2017 12:35:28 | nadejevidetsvetlo

Výstižné doplnění mé básně
Děkuji :)

23.10.2017 12:14:22 | lukassnajdr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí