Mucholapka

Mucholapka

Anotace: jednou si dole. Jednou nahoře :-)

rozlitej strach
mi zatnul prsty
do žeber
hrubozrnou dýkou
osahával
šeptem kmitající
srdce

tep vteřin
ztrácí hlas
tma spolykala
i ranní šeď
z ledovýho čela

vezmi si
Pane můj
poutníka
bez věna
bude to
tvá i má
odměna
Autor Hugo Ramon, 06.10.2017
Přečteno 219x
Tipy 6
Poslední tipující: Akyš, Frr, jondys, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí